02/10/2014

Dua Dosa Oleh Dua MB Selangor Kepada Rakyat Selangor! @Khalid_Ibrahim @AzminAliSudah dua orang daripada PKR menjadi MB Selangor. Mereka berdua yang bermusuhan ini nampaknya masih belum selesai pertarunga peribadi di antara mereka berdua. Azmin yang disifatkan lebih 'kejam' dalam membalas dendam kini buat apa sahaja untuk jatuhkan Khalid Ibrahim.

Apa yang dia mahu adalah Khalid Ibrahim tidak lagi berada didalam arena politik. Memang nak benam sungguh-sungguh lah orang tua cakap. Jadi dia pun dah buat satu dosa yang mana dosa itu juga milik Khalid Ibrahim.

Dosa Khalid Ibrahim :

1. Membuat Skim Mesra Usia Emas hanya untuk Dun Pelabuhan Klang dan Parlime Bandar Tun Razak sahaja.

2. Menggunakan wang negeri untuk kepentingan peribadi.

3. Mengapa tidak pastikan seluruh Selangor dapat skim tersebut?

4. Menggunakan wang rakyat Selangor untuk Parlimen Bandar Tun Razak yang berada dibawah Wilayah Persekutuan.

Dosa Azmin Ali

1. Menutup terus akaun SMUE

2. Apa agaknya nasib mereka yang menerima skim tersebut?

Apapun kini rakyat lihat sendiri. Perselisihan faham antara mereka masih belum habis. Layakkah mereka terus memegang tampuk pemerintahan menjelang PRU14 kelak?

K7L : Anda undi anda rasa bro....

3 ulasan:

 1. Camni nk jd MB next term?..
  ahhahahahaha

  ReplyDelete
 2. Skim apa ke benda yang hanya dilaksanakan oleh MB Selangor untuk DUN di Pelabuhan Klang je. Dlm pada tu, macamna lak Skim yg sama terpakai di Parlimen Bandar Tun Razak? Bila musang berbulu ayam ambil aleh "Reban" Selangor, tak pasal-pasal rakyat di DUN Pelabuhan Klang dianiaya..... Bertuahlah badan dapat MB macam dia orang ni. Ikut nasihat "PUNAISIHAT" Ekonomi Selangor kot?

  ReplyDelete
 3. Rakyat Selangor tolak Azmin Ali yang merupakan musang berbulu ayam. Semoga Allah selamatkan hidup kamu anak-beranak.

  ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk