27/11/2015

Nik Abduh Sengaja Panaskan Hati Tony Pua Bila Jumpa Arul Kanda?


 

Apa sebenarnya yang bermain di fikiran Nik Abduh, Ketua Dewan Pemuda PAS Pusat apabila bersedia membuat perjumpaan dua mata dengan orang yang bertanggungjawab mengurustadbir 1MDB, Arul Kandasamy.

Tony Pua yang beria-ia sebelum ini menghentam 1MDB tiba-tiba mendiamkan diri apabila Arul Kanda menjemput dirinya untuk sesi bicara debat. Namun rupa-rupanya Tony Pua penakut dan tidak berani berhadapan kerana bimbang penipuannya selama ini terbongkar.

Apapun ini membuktikan hubungan PAS bersama DAP benar-benar meruncing. Kini PAS menjadi sasaran makian oleh DAP. Semuanya kerana DAP merasakan parti Amanah sudah cukup untuk menarik undi orang Melayu kepada DAP.

Seperti kata orang dulu-dulu. Habis madu sepah dibuang. Kini PAS dianggap sampah yang jijik kepada DAP. Kebangkitan puak PAS untuk menyerang semula DAP sudahpun bermula. Ini bukan kali pertama mereka bertelagah.

Suatu ketika dahulu juga pernah jadi. Ternyata PAS sudah bersedia untuk 'menghilangkan' kerusi DAP yang selama ini mereka menang dengan bantuan PAS. Apa akan jadi kelak? Mungkinkah Tony Pua akan jadikan Nik Abduh sebagai musuh utama?

K7L : Siapa yang tiada telur sekarang?..

1 ulasan:

  1. Kenalkan nama saya Pak ,Beny Sutomo betul-betul mengakui bahwa ramalan AKI SAIF bener-bener top dan di jamin “JITU” 100% tembus adapun ramalan ini di dapat melalui “RITUAL KHUSUS” jadi anda jangan ragu-ragu lagi untuk mengikuti ritual AKI SAIF karena nomor ritual AKI SAIF meman selalu tepat dan terbukti, jika anda mau bukti bukan rekayasa silahkan HUBUNGI/SMS di ((( 081355048468))) dan cukup bergabung dengan AKI SAIF untuk menyelesaikan syaratnya anda sudah bisa mendapatkan angka 2D 3D 4D yang bisa merubah nasib anda sekeluarga karna saya sudah membuktikanya 3X putaran bener-bener langsung tembus dan kini sekarang giliran anda Semua untuk membuktikan Trima Kasih.

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk