04/09/2014

Adun PKR Merajuk Dengan Anwar Bila Dia Tidak Disenaraikan Jadi MB Selangor?Cerita panas PKR Pusat dan PKR Selangor. Kini bibit-bibit pergaduhan diantara adun-adun Pakatan sedang berlangsung dengan jayanya. PAS dan DAP masing-masing sudah senaraikan calon dan ramai yang menawarkan diri.

Bagi pihak PKR pula mereka menetapkan Wan Azizah sebagai calon no satu dan Azmin sebagai calon cukup korum. Namun ada seorang Adun yang juga anak Selangor mula berang bila diperlekehkan tawarannya.

Dia yang merasakan tempat MB Selangor lebih sesuai untuk dirinya sudah mula mengamuk baik di dalam telefon mahupun ketika bertemu di pejabat PKR. Anwar sudah pening. Siapa dia?

K7L : Dr.. kaki saya sakit.. hahahahaa

4 ulasan:

 1. PKR parti kencing rakyat...patut dihapuskan.

  PAS perlu bekerjasama dgn UMNO
  PAS perlu keluar dari Pakatan Rakyat (PR) @ Pakatan Rosak

  Pilihanraya Negeri perlu diadakan

  Insyallah pakatan BN dan PAS akan menang.
  Calon PAs akan dilantik jadi MB Selangor

  Rasanya macam ni lagi bagus

  Selangor terus maju bila ngam dengan Kerajaan Pusat

  ReplyDelete
 2. Kesian Deris Ijok tu

  ReplyDelete
 3. ehhh semua orang dlm PKR rasa dia layak menjawat MB Selangor?? Kg aku ada sorang cakap dia jugak layak. Hari2 pikul bendera PKR sambil bawak bungkusan kain, katanya nk pindah rum mentri besar..dian diani orang gila sebenarnya!

  ReplyDelete
 4. Janganlah gaduh2 sesama parti...tak manis dipandang org...berpakatlah secara baik dan buat satu keputusan yg telus,berani dan nekad......Tinggalkan Parti Kencing Rakyat...!

  ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk