22/06/2013

Gempar! Timbalan Presiden PAS Bangga Pijak Bendera PAS Di #KL622 #Parlimen2013Mat Sabu yang kini bukanlah wakil rakyat tetapi menyandang jawatan Timbalan Presiden PAS nampaknya sudah mula tunjuk taring kepada Husam yang dikatakan ingin mencabar kedudukan Presiden PAS yang turut dikejar olehnya.

Nampak tak wahai pencacai-pencacai PAS dan saudara-saudara PAS yang selama ini berdiam diri kerana pemimpin. Bendera yang menjadi lambang kebanggaan puak PAS pun sudah berani dihinjak dengan kaki yang kotor.

Sekarang inilah demokrasi? Mengapa Mat Sabu sibuk nak boikot majlis angkat sumpah #Parlimen2013 kalau dia tak ada kena mengena? Ok! Apapun Keris nak bagitahu yang mana-mana Ahli Parlimen yang hadir ke #KL622 perlu malu jika mereka angkat sumpah di Parlimen Isnin nanti.

K7L : Azmin Ali antara yang awal dapat dikesan..puiii..

2 ulasan:

 1. ESOK 24/6/2013, majlis angkat sumpah ahli parlimen selepas pru 13.

  PEMBANGKANG nak boikot, teruskanlah, pembangkang yg cakap serupa bikin jika BERANI!!!

  AKU FIKIR INI HELAH PEMBANGKANG SAHAJA. mereka tak percaya SPR, SEKARANG SEMUA MP Pembangkang istiharkan kemenangan mereka semua tidak sah. buatlah pilihanraya baru lah, tengok nanti sapa yg akan bungkus,.

  ReplyDelete
 2. cakap tak serupa bikin....
  yang tak tahu apa-apa dan menjadi mangsa ialah penyokong depa yang dapat bayaran tak seberapa.....
  yang untung pemimpin depa...kita dapat apa????
  he...he..kesian penyokong depa tu kan....kan...///

  ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk