18/07/2012

Mustafa Ali Akan Letak Jawatan Kerana Perhimpunan Oren Gagal?Ahli PAS seluruh Malaysia ada menjangkau 1 juta namun pada perhimpunan oren yang lalu walaupun dikerah oleh pemimpin mereka, yang hadir tidak sampai 2000 orang. Kalau dah keluar surat arahan daripada pucuk pimpinan kepada bahagian dan cawangan PAS, mengapa hanya itu bilangan yang hadir?


Lihat bagaimana arahan yang ditulis melalui gambar diatas. Satu arahan serius bagi mewajibkan ahli PAS untuk pergi ke perhimpunan oren. GAGAL! Inilah buktinya orang PAS sendiri sudah tidak mahu lagi melayan kerenah poltik bodoh pemimpin PAS yang dikawal oleh DAP. Inilah bukti mereka akan tewas pada pilihanraya akan datang. Kuasa arahan seorang Setiausaha Agung PAS juga tiada makna lagi.

Menurut rakan Keris yang bekerja di pejabat PAS satu parlimen ini. Katanya kerana gagal pada perhimpunan oren yang lepas, Mustafa Ali sedang ditekan oleh pimpinan pusat dan mungkin dia akan dipaksa untuk letak jawatan. Mustafa Ali tengah cuba menepis tapi bukti kegagalan arahan kuasa seorang Setiausaha Agung PAS membuatkan kredibilitinya tercabar. Mungkin dia sudah tidak layak lagi menyandang jawatan tersebut.

Ada satu kumpulan dalam PAS memang nak jatuhkan puak anwarinnas dalam PAS dan ini merupakan salah satu peluang buat mereka. Dengarnya lagi ada beberapa nama sudah disenaraikan untuk menggantikan Mustafa Ali bagi jawatan Setiausaha Agung PAS. Tunggu je bro!

K7L : Ke pimpinan PAS Pusat mula singkirkan puak anwarinnas?

1 ulasan:

  1. ehhh dia nak mati dah ke??? bukan ke PAS wajib, diulangi wajib berkuasa sampai lubang kubor???? nak bawak title tu sampai liang lahad???

    takde maknanya mustafa ali letak jawatan... hutang byk lagi nak bayar mcm mana nanti heheheh

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk