19/07/2012

Perlu Letak Gambar Anda Menangis Dalam Pejabat Untuk Tunjuk Diri Zuhud! @harakah


Macamana boleh wujud manusia sebegini kat Malaysia ya? Inilah bukti yang Allah nak tunjuk pada kita, ada juga manusia yang letak gambar dirinya sendiri didalam pejabat. Motif apa Keris pun hairan. Nak tunjuk kesian kat diri sendirikah? Pelik sungguh!

Sebenarnya inilah sifat seorang pemimpin yang taksub kepada diri sendiri! Ingatkan pengikutnya sahaja yang taksub gila babi. Siap sembahnyang pun nak kena menghadap gambar dirinya menangis. Tak percaya? Baca apa rakan blogger MyMassa tulis :

Namun di sebalik gambar menangis tersebut ada lagi rahsia yang terkandung dalam foto yang disebarkan oleh blog-blog pembangkang ketika kehadiran Abby Abadi ke pejabat Nik Aziz.

Cuba perhatikan objek dalam bulatan merah. Tidakkah ianya adalah SEJADAH. Jika benar ianya sejadah, kenapa sejadah tersebut mengadap gambar Nik Aziz yang sedang menangis?


Adakah benar Nik Aziz bersolat menghadap gambarnya yang sedang menangis atau pun ada pihak tertentu yang super imposekan sejadah tersebut untuk kenakan Nik Aziz?

MyMassa buat kenyataan begini kerana pencacai pembangkang sudah pasti akan menidakkan kebenaran dan menuduh ianya kerja pihak lawan.

Jika benar ianya super impose, siapakah yang begitu hebat yang boleh super imposekan setiap gambar ini ada sejadah yang mengadap gambar Nik Aziz.

*Orang letak gambar dirinya yang sedang menangis dalam pejabat mungkin mengalami masalah otak. Tetapi kalau ......... mengadap dirinya sendiri, taktau la nak cakap apa lagi.


K7L : Kalau dah macam nak sembah diri sendiri tu..tak sesat ke?

4 ulasan:

 1. tang gambar tu mmg tak munasabah. Pelik gak nampaknya hehehe

  tp hal sejadah tu tak buktikan apa-apa. Walaupun aku tak suka Nik Aziz, tp nak kondem pun biarlah berasas. Kalau tak nanti jd fitnah. Dosa besar free dowh!

  ReplyDelete
 2. Semoga anda terlepas daripada tanggungjawab untuk mendatangkan semua bukti dan persaksian di hadapan Allah SWT dipadang Mahsyar kelak.
  Yakinlah, bahawa semua pertuduhan yang kita lemparkan sama ada dalam bentuk posting,comment dll,tidak akan terlepas dari pengadilan Allah SWT.
  Sekiranya anda yakin dengan pertuduhan anda,teruskanlah usaha pembongkaran ini,kerana janji Allah adalah benar.Namun jika sebaliknya,fikir-fikirkanlah nasib anda di hari akhirat kelak.

  ReplyDelete
 3. jgn fikirkan nasib orang lain..fikir fikirkan lah nasib anda sendiri macam mana lak? sedahkan anda membayar posa anda tahun lepas?

  ReplyDelete
 4. kesian macam2 direka untuk fitnah org. sampai sejadah pun jd isu. dah tak de isu sangat ke???

  ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk