24/08/2013

[Video] Gadis Bertomoi Di Kedah? #HariKoperasi13 @SKM_MalaysiaDi Jitra, Kedah kini berlangsung Hari Koperasi Negara 2013 yang akan dilancarkan oleh Tan Sri Muhyidin Yassin pada pukul 11 pagi nanti. Pelbagai aktiviti hebat ada disini. Tidak hanya booth-booth Koperasi dari seluruh negara, ada juga acara seperti perlawanan tomoi antara negeri, pertandingan mewarna untuk kanak-kanak dan forum perdana.

Malam ini kalau mengikut aturcara akan ada konsert mini dari artis tempatan, diantaranya Jamal Abdilah, XPDC, Angah dan Nabil.

Kalau rasa nak hiburkan hati tu.. mai la turun, sesambil jeling booth koperasi kat sana tu. Banyak kebaikan koperasi ni, cuma orang kita ni tak suka amek tau. Salah satunya untuk meningkatkan ekonomi kendiri dan masyarakat.

Sorang memang susah untuk kumpul duit, tapi bila ramai kita ada banyak duit dan kuat, dari situ kita berniaga untuk menjana ekonomi.

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk