22/08/2013

Gempar! Anwar #PartiKencingRakyat Umum Bendera Baru Untuk #PRU14
SEGAMBUT, 22 OGOS 2013 : Parti Kencing Rakyat Hari ini melancarkan logo barunya bagi menghadapi Pilihanraya Umum ke-14 yang akan datang. Mursyidul Amnnya, Saudara Anuuuuar Berahi hari berkata, sejajar dengan Reformasi, Ubah, Ini Kalilah, beliau ingin membawa paradigma baru dalam partinya itu.

"Kita yakin, 400 Ribu Bangla akan diimport masuk dalam PRU14 yang akan datang" ujarnya.

Ditanya mengenai perancangannya pada masa akan datang sekiranya parti pemerintah jatuh dalam PRU 14, beliau berkata;

"Kita sudah sediakan pelan untuk menempatkan mereka-mereka yang kalah dalam sebuah kampus untuk memastikan ilmu-ilmu mereka dapat dikongsikan bersama-sama mahasiswa."
"Insyallah kalau pemerintah jatuh, kita akan lantik mereka semua jadi proffesor."

Ini benderanya :


Haha! Baca selanjutnya di Pena Minang

K7L : Sesuai sangat gambar tu..

8 ulasan:

 1. Sebijik bentuk macam penutup mangkok jamban dan bertepatan dengan Anwar

  ReplyDelete
 2. Pelik betul design logo. Memang ada mirip benda lucah, bulat tu lobang belakang, benda tengah rupa macam kepala....kepala yang masuk ke dalam.......Memang mengambarkan kegemaran ketua umum pkr....pintu belakang. Jadi parti pkr adalah parti belakang masuk, sebagai ingatan kepada semua ahli kegemaran ketua umum.

  ReplyDelete
  Replies
  1. tetap tak boleh lari dr mata sebelah.. tukar la sikit.. org dah kait dgn FREEMASON.. sejarah tak boleh diubah tak boleh menipu..

   Delete
 3. Kegemaran atok Gay Terkutok adalah Lobang Kunyit. Logo mesti ada citarasa beliau. baru ada stim sikit. PGayR parti lobang jubor

  ReplyDelete
 4. Wowwww...!!!!! Luasnya lubang cinadolll atok gay LIKE

  ReplyDelete
 5. Ada ciri-ciri kote bengkok

  ReplyDelete
 6. Buatlah logo mcm mna pun mesti ada lobang atau pun mata satu, paham pahamlah parti dajjal. Maaf ya, dah memang dajjal pun.

  ReplyDelete
 7. Di padang mahsyar kelak kita semua akan dihisab,walau sekecil dosa dan pahala akan dibalas dengan adilnya.Allah Maha berkuasa lagi Maha Adil.

  ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk