16/07/2014

@KhalidSamad Samakan Dirinya Dengan Nabi? #MPBiadap #PASesat
Selepas titah Sultan Selangor yang murka dengan Khalid Samad semalam di Sepang, tengah malam tadi Khalid menerusi twitternya menaikkan tweet yang berbunyi "Asalkan Kamu tak murka terhadap ku, maka aku tak kisah".

Yang seolah-olah menyamakan dirinya sekarang ini yang dimurka oleh Sultan sebagai Nabi. Sudah semakin teruk pemikiran puak PAS ni. Nak bagitahu sedikit pada rakyat Selangor yang merupakan anak Selangor.

Tahukah anda Khalid Samad bukan anak Selangor dan dia semakin biadap dengan Sulatan Selangor. Sudahlah duduk tempat orang, nak tunjuk pailang pulak. Ingat jadi MP Pas kebal dosa?

K7L : Why bother? Why Bother? Khalid dah macam Pondan Neraka dah.. 

7 ulasan:

 1. Sepatutnya negeri Selangor dan lain-lain negeri yang ada Sultan perlu mengadakan undang-undang seperti di Thailand dimana Sultan tidak boleh dihina seperti di buat oleh Khalid ini. Orang macam Khalid ini disumbatkan kedalam jel saja barulah padan mukanya.

  Masalahnya sekarang kalau orang melayu tak hormat sultan, bangsa yang lain lagilah teruk.

  ReplyDelete
 2. Aku betul syaklah si kaldig-GEREJA ni si puak SODOM! Sewenangnya si PENYAMAQ ni nak MEMPERMAINkan Rasulullah SAW untuk MENGHINA/MENGGERTAK Kesultanan Islam/Melayu-MAIS yg. bertanggungjawab mempertahankan ISLAM/umatnya dari si MUSUH ISLAM - kat NEGARA ISLAM, yg. makin diJAHANAMkan MUSUH-dlm-SELIMUT-plg MERBAHAYA, si Islam/Melayu LIBERAL atau PENYAMAQ ISLAM!

  Patutnya si PENYAMAQ mcm ni mesti dihukum bawah makhkamah SYARIAH dan juga di bawah undg-undg Perlembagaan - sebab itu AG SYARIAH mesti dilantik kerana apahal AG biasa yg. tak dak latarbelakang kelayakan TERTINGGI ilmu ISLAM/Syariah dan seolah kuasa MUTLAK terletak kat tangan si AG ni seorg, boleh pula nak masuk campur hal ehwal pentadbiran ISLAM; yg. secara MUTLAKnya terletak di bawah kuasa EKSEKUTIF DYMM YDPA/Kesultanan Islam/Melayu kita dgn. dinasihati MAIN, di SELURUH negara, mengikut Perlembagaan Persekutuan terutamanya Perkara-Perkara 3(1), 37(1); dan hak Keistimewaan Melayu/Bumiputera mengikut Perkara 153!

  Maka, sebab itulah lihat bagaimana BIJAKnya Kesultanan Melayu serta Bapa-Bapa Kemerdekaan TERCINTA Islam/Melayu kita, dlm. memastikan K’jaan Negeri mahupun K’jaan Persekutuan TIDAK punya kuasa MUTLAK utk. berbuat apa saja mereka suka kerana BUMIPUTERA ISLAM/Melayu sebenaqnya turun-temurun terlindung di bawah kuasa Eksekutif DYMM YDP/Kesultanan Melayu sbg. Ketua/Penjaga Agama Islam NEGARA dan hak Bumiputera – yg. jelasnya lebih berkuasa dari K'jaan negeri mahupun K’jaan Persekutuan, mengikut Perlembagaan Persekutuan terutamanya Perkara-Perkara 3, 37 (1), 153 dsbnya - lihat di - https://akarimomar.wordpress.com/tag/perlembagaan-persekutuan/ , Hijrah Minda: Agenda Transformasi Islam , Haji Mahamad Naser bin Disa[1], 7 April, 2012!

  KUASA EKSEKUTIF Kesultanan ISLAM/Melayu, yg. mendaulatkan PELANSUNGAN turun temurun, PEMERINTAHAN ISLAM di Tanah Melayu ISLAM ini, juga adalah ASAS undg-undg Perlembagaan, tak kira siapa pun menjadi K’jaan Persekutuan mahupun K‘jaan negeri; di - http://www.khazanahbendaharaserimaharaja.com/melayu-islam-beraja-mib.html , 7 WASIAT RAJA-RAJA MELAYU:

  Dan lihat bagaimana YAB Ayahanda Tun sendiri telah MEMERTABATkan kuasa Mahkamah Syariah dlm. Perlembagaan Persekutuan, dari genggaman MUSUH ISLAM, yg. begitu galak menggunakan undg-undg sivil si KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS, utk.menjatuhkan KEDAULATAN ISLAM dan hak umatnya di NEGARA ISLAM ini - di
  http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2012&dt=0223&sec=Bicara_Agama&pg=ba_04.htm , Jangan usik perkara 121 Perlembagaan, Oleh ZAINUL RIJAL ABU BAKAR, 23/02/2012!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
 3. PEMBETULAN: (perenggan pertama)

  Aku betul syaklah si kalid-GEREJA ni si puak SODOM! Sewenangnya si PENYAMAQ ni nak MEMPERMAINkan Rasulullah SAW untuk MENGHINA/MENGGERTAK Kesultanan Islam/Melayu-MAIS yg. bertanggungjawab mempertahankan ISLAM/umatnya dari si MUSUH ISLAM - kat NEGARA ISLAM kita ini , yg. makin diJAHANAMkan MUSUH-dlm-SELIMUT-plg MERBAHAYA, si Islam/Melayu LIBERAL atau PENYAMAQ ISLAM!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
 4. si khalid KAFIR ni adalah paling JAUH dari sifat2 Nabi.

  ReplyDelete
 5. Yang penting rakyat selangor nak kepada dia..khususnya penduduk di shah alam yg mengundi khalid...apa korang kisah...

  ReplyDelete
 6. Rakyat selangor kan bijaksana memilih wakilnya...inilah yang bijak dalam dunia dan akhirat dari pas...

  ReplyDelete
 7. itulah bodonya orang Selangor...mereka yang pilih dia jadi pemimpin mereka....jadi kepada orang Selangor....jangan marah dia tapi ikut dan sokonglah dia....kerana kamu yang pilih dia....padan muka hampa...baru ada akai.....

  ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk