18/07/2014

ADUN DAP Retweet Post Pelakon Lucah Pasal #MH17 - Hanya Pengikut Boleh RT Kan?



Dalam pada Malaysia menerima kesedihan di atas tragedi kedua melibatkan kapal terbang MAS, kita akan lihat macam-macam ragam rakyat Malaysia. Sampaikan ada yang salahkan PM walaupun tak ada kena mengena.

Hari ini kita dapat lihat pula bahawa ADUN DAP dari Selangor sebenarnya orang yang suka kepada pelakon lucah. Apakah mungkin dia boleh RT kalau dia tak follow. Mana Keris tahu? Tengok gambar dia RT pastu bila search kat wiki. Nah! Pelakon lucah!


Jadi rakyat nak wakil rakyat begini? Sebab itu di Selangor banyak Spa dan rumah urut. Hamekkk..

K7L : Takziah buat keluarga mangsa nahas #MH17

4 ulasan:

  1. Memang MENJIJIKkan puak KAPIRDAJAL si DAPBANGKAI-GILA PORNO ni! Waktu tragedi mcm ni pun, masih si puak DAPBANGKAI dok main PORNO!

    Makcik Sambal Belacan.

    ReplyDelete
  2. ingat imej pemimpin pakatan bersih ke? Jgn mimpilah..seburuk2 imej pemimpin BN pun, sepuluh kali buruk lg imej pakatan.tggu klu diaorg menang pru baru semuanya akan nmpk.

    ReplyDelete
  3. Need easy money, try this link.

    http://jobandcash.com/?share=34310

    ReplyDelete
  4. Rocky de Kontolo Hardo Biggo el Squirto un Yo Mothero says: porno la best menguji tahap kesiuman dan preferensi seksualitas engkorang; kalu ngkorang takde rase apa2, baek hulor lancau ngkorang kat panda2 nuh... setubuhlah

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk