20/08/2014

Apabila Si Pening @nikabduh Cuba Tuduh UMNO Padahal Mat Sabu Yang U-Turn #LangkahKejung


 

Ini kelakar sangatlah. Apa sebenarnya yang anak Mursyidul Am PAS nak bagitahu rakyat? Nak bagitahu yang PAS bodoh sebab U-turn atau nak bagitahu yang UMNO sebenarnya tak ada kene mengena tapi saja nak kaitkan?

Pagi petang pertahan rakyat apa benda kalau Mat Sabu dan Team sibuk jaga Anwar berbanding jaga Presiden PAS? Sekarang Nik Abduh kena tanya kepada pimpinan pusat dimanakah relevannya Majlis Syura Ulama' PAS?

Sekarang siapa yang sudah buat U-turn?


K7L : Tahalul Bahalul PAS?...

8 ulasan:

  1. Geng geng komeng.

    ReplyDelete
  2. Agaknya masa dia tulis posting tu, dia telah terima maklumat tak betul drp pembodek dia kut. Orang PAS ni pantang diberitahu sesuatu ttg UBN, pasti terus percaya dan terus beri komen.

    In shaa Allah, by now, rasanya dia dah nampak laa yang UBN takde kena mengena pun dgn krisis MB S'gor ni.

    ReplyDelete
  3. Suruh dia tanya bapak dia sapa yg buat u turn....tak da.kena mengena ngan umno pun....sengal betul

    ReplyDelete
  4. Anak dgn bapak sama saja. Ini namanya berfikir di luar otak atau maksud yg lebih sopan ialah jenis tak ada otak.
    Drpd ckp yg memalukan diri sendiri lbh baik pergi mampos sj la...

    ReplyDelete
  5. Baru lepas pekena ketum kot..

    ReplyDelete
  6. saje je tu buat-buat bodo....

    ReplyDelete
  7. Berfikir di luar kotak ke berfikir tak pakai otak. Apa2pun semua nak kaitkan dgn umno. Umno yg daif dan naif di selangor selalu jd mangsa. Dah la bodoh, hanya reti berselfie sedangkan krisis mb adalah bola tanggung, umno sedikitpun tak ambik kesempatan. Sebijik perangai sawa kenyang. Berkutik sikitpun tak!

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk