14/08/2014

5 Sebab Wan Azizah 'Layak' Jadi MB Selangor - Khalid Tak Boleh Lawan?Haha! Ini troll Keris dapat dari Wassap. Ini paling lawak di alam semesta. Yang nombor lima tu betul. Kenapa Keris cakap betul? SIla tengok video di bawah.

   

Ini macam nak jadi Menteri Besar? Apa dah tak ada anak Selangor yang jadi ADUN kah untuk diangkat menjadi Menteri Besar? Apa ingat Anak Selangor bengap sangat?

K7L : Gua emosi beb..

4 ulasan:

 1. Renungkan lah,"Tatkala ada berita sampai kepada Nabi shallallahu 'alaihi wa sallam bahwa bangsa Persia mengangkat putri Kisro (gelar raja Persia dahulu) menjadi raja, baginda S.A.W lantas bersabda;

  "Suatu kaum itu tidak akan bahagia apabila mereka menyerahkan kepemimpinan mereka kepada wanita"

  ReplyDelete
 2. AnonymousAugust 14, 2014 at 5:02 PM

  Jawatan Menteri Besar di Selangor akan di ganti kepada "MEM BESAR SELANGOR"??????

  Kualiti terbaik, di IMPOT dari luar Negeri. 3 WAY - Jantan Betina boleh balun.. Kalimah?????.....Sesuai

  untuk Semua kaum dan agama .

  Mengikut kajian sains , Makhluk Fakatan dilahirkan kurang satu urat.. tak de Urat Malu..

  Malang Majority selangor ha... ha.....................................

  ReplyDelete
 3. Memang KELAKARnya artikel BERNAS ni K7L!

  Dasar si BANGANG si-Nyonya-KIPAS ni - aku syak dia ni PENYAMAQ-ejen-ZIONIS!

  Dan BANGSATnya PENGKHIANAT dari PAS tu - dasar jenis ANJING KURAP! Tapi peduli apa keputusan 'demokrasi' PENIPU si Barat-ZIONIS ni - tengoklah Israel-Barat yg. sewenangnya membunuh umat Islam dl. GENOSID kat merata tempat! Yg.penting DYMM Tuanku Sultan Selangor kita dah buat keputusan EKSEKUTIF baginda!

  PDRM/AG-LIBERAL; tolonglah TANGKAP si KURANG ajaq dari si DAPBANGKAI-ANJING KURAP/PKRSODOM-ejen-ZIONIS - yg.asyik MENGHINA DYMM Tuanku Sultan Selangor kita! PI MAMPOS parti DAPBANGKAI/PKRSODOM yg. pikiaq depa ni lebih berkuasa dari DYMM Kesultanan Melayu kami, pemerintah ASAL NEGARA ISLAM; pusaka nenek moyang kami ini!

  Dah tiba masanya diTENTANG habis-habisan PENIPUAN legasi PENJAJAH Barat-ZIONIS melalui undg-undg sivil ciptaan mereka, yg. seolah lebih berkuasa dari undg-undg ISLAM pusaka nenek moyang kita serta kuasa EKSEKUTIF Kesultanan Islam/Melayu kita, sbg. pemerintah asal NEGARA ISLAM ini, sebelum kita diJAJAH si KAPIRDAJAL British-ZIONIS-BINATANG BUAS!

  Bahkan KUASA EKSEKUTIF Kesultanan ISLAM/Melayu, yg. mendaulatkan PELANSUNGAN turun temurun, PEMERINTAHAN ISLAM di Tanah Melayu ISLAM ini, juga adalah ASAS undg-undg Perlembagaan, tak kira siapa pun menjadi K’jaan Persekutuan mahupun K‘jaan negeri; di - http://www.khazanahbendaharaserimaharaja.com/melayu-islam-beraja-mib.html , 7 WASIAT RAJA-RAJA MELAYU!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Kesultanan Melayu (yg. berjuang demi ISLAM/umatnya yg. miskin-tertindas), Bahasa Melayu, hak BANGSA BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari PELBAGAI bangsa yang hormat ISLAM, dan bangsa dan hak Bumiputera [BUMIPUTERA juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation peoples/Tribal peoples – maka istilah “(SATU) BANGSA Malaysia“ sebenaqnya adalah PALSU].


  ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk