19/09/2013

Orang Dalam DAP Dalangi Pendedahan Pemilihan Semula CEC DAP? #DAPenipuSebuah blog milik individu bernama Peter, THE DAP INSIDER bakal mendedahkan bahawa Pemilihan Semula CEC oleh Parti DAP mempunyai sebuah agenda tersendiri dan penuh dengan penipuan.

Apa yang menariknya, laman blog tersebut milik Ahli DAP cawangan Johor. Peter dilihat sangat kecewa dan hilang kepercayaan (Swing) terhadap DAP. Apa sebabnya, Wallahualaam.

The DAP Insider akan mendedahkan secara terperinci bagaimana cara Dinasti Lim, Tony Pua, Anthony Loke manipulasi undi untuk memastikan mereka terus berkuasa dalam DAP. Nampaknya 'game' Pemilihan CEC ini semakin rancak dan pucuk pimpinan mereka pun semakin 'kecil laangkah' untuk melangkah. Diharap dengan segera Dinasti Lim dapat turun dan tukar yang lain kerana daripada analisis yang dibuat, mereka ialah punca sentimen perkauman MELAYU-CINA hangat di Malaysia.


Nama saya Peter dan saya adalah ahli DAP sebuah cawangan di Johor.Saya menyertai DAP sejak tahun 1998.Saya masuk DAP kerana percaya parti DAP memperjuangkan demokrasi tulen untuk rakyat Malaysia.Walaupun saya seorang yang cerdik dan memilki ijazah tetapi saya pun tertipu dengan DAP.Mereka bukan berjuang untuk rakyat Malaysia tetapi berjuang untuk Dinasti Lim. 

Kerana saya terlalu lantang melawan Dinasti Lim terutamanya dalam kes penipuan CEC hidup saya menjadi tidak aman.Saya sering diganggu oleh taiko-taiko yang dipelihara Dinasti Lim.Untuk sementara waktu saya melarikan diri ke Indonesia kerana gangguan taiko Lim.Hidup saya lebih aman disini dan saya akan berjuang daripada jauh untuk memastikan semua rakyat Malaysia tahu kejahatan Dinasti Lim. 

Tujuan saya membuka blog ini dalam bahasa melayu untuk menceritakan kepada semua rakyat Malaysia tentang kejahatan Dinasti Lim.Saya tidak mahir menggunakan bahasa melayu.Mujurlah ada seorang rakan berbangsa melayu yang pernah bekerja sebagai pegawai seorang bekas wakil rakyat DAP menolong saya.

Mulai hari ini saya akan menulis tentang penipuan pemilihan CEC.Saya akan dedah sampai habis bagaimana cara Dinasti Lim,Tony Pua,Anthony Loke manipulasi undi untuk memastikan mereka terus berkuasa dalam DAP.

Sekarang kita nantikan apa lagi yang orang dalam DAP nak dedahkan.

K7L : Pemilihan UMNO?..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk