18/09/2013

@KhairyKJ Peringatkan Perwakilan Pemuda Untuk Sokong 4 Calon MT Dari Pemuda!Siapa agaknya akan menjadi pilihan ahli UMNO.Di kalangan pimpian pergerakan Pemuda UMNO Malaysia ada empat orang yang akan turun padang bertanding jawatan Ahli Majlis Tertinggi UMNO pada pemilihan parti itu kali ini.

Mereka terdiri dari Naib Ketua Pemuda, Datuk Razali Ibrahim, Ketua Penerangan, Datuk Seri Reezal Merican, Pengerusi Biro Ekonomi, Datuk Sohaimi Shahadan dan Ketua Unit Media Baru Tun Faizal Ismail Aziz.


 

Ada 25 kerusi MT yang perlu dipilih oleh Perwakilan UMNO kelak. Rasanya tidak salah jika 4 daripada 25 kerusi tersebut diberikan kepada 4 calon Pemuda yang menawarkan diri bertanding di peringkat Majlis Tertinggi UMNO.

Keris cabar Perwakilan UMNO untuk sahut cabaran bagi meremajakan UMNO. Moga keempat-empat mereka menang demi keutuhan perjuangan agama, bangsa dan negara melalui kepimpinan parti UMNO yang keramat.

K7L : UMNO akan lebih gagah dengan perubahan yang drastik!..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk