18/07/2013

Timb Menteri Besar Kelantan Cuba Sabotaj Calon PAS #N01KualaBesut? @tunfaisalRamai yang bertanya apa yang dijanjikan oleh Calon PAS bagi DUN Kuala Besut kali ini. Umum bagi mereka yang hadir di Kuala Besut tahu dia tidak ada menjanjikan apa-apa pembangunan selain bersedia untuk mengupah orang lain untuk melakukan kerja-kerja wakil rakyat.

Bagi menjawab kenapa calon Pas tidak ada menjanjikan apa-apa pembangunan untuk Dun Kuala Besut sekiranya menang dalam PRK kali ini, Datuk Nik Amar cakap :Inilah dia mentaliti seorang Timbalan Menteri Besar Kelantan, seperti tidak tahu apa tugas dan fungsi kerajaan negeri terhadap pembangunan negeri. Mungkin atas sebab ini juga Kelantan masih lagi mundur dan keterbelakang dalam beberapa aspek pembangunan yang memaksa anak-anak muda mereka berhijrah ke luar negeri untuk mencari peluang pekerjaan.

Adakah kita mahu perkara yang sama berlaku terhadap negeri Terengganu? Fungsi pun mereka tak tahu ada hati untuk misi 16:16 yang terang-terang akan menghancurkan pembangunan?

K7L : Dok puji Negeri Selangor dan Pulau Pinang..tu puji Kerajaan Persekutuan ke?..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk