19/07/2013

Calon PAS #N01KualaBesut Dibisukan Selepas Parti Tak Yakin Pada Calon Sendiri? @tunfaisal @ahmadmaslanAduhaiiiii Kesian dengan Che Long. Calon serkap jarang Kuala Besut ini nampaknya sudah dibisukan kerana parti sendiri sudah tidak yakin untuk dia berucap. Macamana nak jadi wakil rakyat kalau menajdi wakil kepada diri sendiri pun dah tak boleh?


Agak-agaklah sikit calon tak dibenarkan berucap atau memberi sebarang komentar sepanjang tempoh berkempen ini. Nampak sangat calon ini akan menjadi 'boneka' dan bukannya menjadi wakil kepada rakyat Kuala Besut.

Terus terang Keris katakan kalau beginilah calon PAS, tak layak langsung untuk diberi undi. Malam tadi Nik Aziz ada bagi ceramah dan buat pertama kalinya dalam sejarah sepanjang Keris hidup, calon PAS tidak dibernarkan berucap sekali atas pentas sama dengan Nik Aziz.

Kalau dah tak yakin dengan calon, kenapa nak kempen lagi untuk Che Long? 


K7L : No Komen..no komen,..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk