24/07/2013

Akhirnya Menang Barisan Nasional Di #KualaBesut Tahniah!Tahniah buat YB Tengku Zaihan yang kini telah menang dalam pilihanraya kecil Kuala Besut dengan majoriti yang bertambah. Nampaknya pengundi Kuala Besut masih lagi menunjukkan kesetiaan mereka terhadap kepimpinan kerajaan Barisan Nasional.

Tahniah! Buat jentera Barisan Nasional, tahniah kepada mereka yang telah bekerja keras. Walaupun ada yang menganggap ini sebagai 'percutian', lantak pilah dengan depa! Masih banyak lagi yang berusaha keras. Jangan cacatykan jentera untuk pilihanraya selepas ini.


K7L : Lepas ini dimana?...Kedah atau Kelantan?..

1 ulasan:

  1. Salam, blog tuan amat menarik dan mempunyai infomasi yang terkini, jesteru itu sama-samalah kita memberi sokongan sesama kita, harap pihak tuan dapat menambah pautan portal http://n9kini.net dan blog http://orangkampungcyber.blogspot.com ke bloglist pihak tuan... Sekian, terima kasih.

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk