18/03/2014

Masalah Di Kajang - Apa PKR Buat 2008-2014? - Part 5 Kesesakan LalulintasSetiap hari kita akan lihat Kajang pasti akan sesak. Keluhan rakyat Kajang kian hambar kerana seakan tidak ada jalan lagi untuk masalah itu diselesaikan. Janji Lee Chin Cheh sebelum ini sikit pun tidak tertunai.

Hari ini Kak Wan 'offer' konsultan pula untuk selesaikan masalah. Entah berapa banyak duit rakyat akan dihabiskan untuk bayar kroni dia nanti. Siap nak buat pasukan trafik Kajang bagai. Apa polis trafik tak cukup bagus?

Berbeza dengan Mei Fun yang membuat akujanji yang relevan. Antara yang paling bagus adalah cadangan membuat sistem parking bertingkat. Maka tiada lagi orang akan parking di tepi-tepi jalanraya.

5 Masalah Utama di Kajang namun Kak Wan hanya main-main. Mei Fun ingin benar-benar berkhidmat. Jangan tersalah undi kelak sepenggal Kajang ditipu lagi.


Baca juga:

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk