19/03/2014

Syaheedah Bukan Menantu Anwar? - Kak Wan Tipu Apa?Semakin menarik dan semakin meragukan!

Wan Azizah menafikan Anwar Ibrahim mengenali Kapten Zaharie Ahmad Shah. Katanya, walaupun Zaharie Ahmad Shah, mustahil Anwar Ibrahim mengenali juruterbang itu secara peribadi. Malah dia juga katanya, amat kecewa dengan tuduhan yang mengaitkan suaminya.

Yang tidak dijawab oleh Wan Azizah adalah mengapa dia cuba mengaitkan Raja Bomoh VVIP yang gemar perasan yang dia pemimpin UMNO atau rapat dengan UMNO dengan pin berlogokan 1Malaysia dengan UMNO, bahkan menuduh UMNO yang mengupah bomoh itu mencari publisiti di tengah-tengah lautan kamera dan wartawan di KLIA.

Yang tidak dijawab oleh Wan Azizah juga adalah, bagaimana Anwar Ibrahim tidak mengenali Eskay, tidak kenali Saiful Bukhari Azlan, tidak kenal Nallakaruppan, tidak kenal Shamsidar Taharin, tidak kenal beberapa perempuan cantik lain yang ada sesetengah daripada mereka mengaku, Anwar jenis gelojoh dan sambil berdiri pun, boleh bersetubuh dengan mereka serta tidak mengambil masa yang lama untuk 'selesai'.

Wan Azizah nak kecewa apanya?

Memang Anwar Ibrahim merupakan penjahat yang paling tidak dikehendaki di Malaysia tetapi disebabkan dia seorang yang bijak berbohong, ditambah pula dengan kebodohan dan kebangangan para pengikutnya, Anwar Ibrahim terus diperkatakan dan dipercayai. Sedangkan mereka yagn sudah lama dengan Anwar Ibrahim, KESEMUA MEREKA, kecuali Azmin Ali, telah lama meninggalkannya.

Bahkan Wan Azizah sendiri pun sudah tiga kali cuba memfasakhkan Anwar Ibrahim. Kalau bukan kerana imej politik Anwar Ibrahim, barangkali sekarang ini Wan Azizah adalah janda Anwar Ibrahim yang sudah ditalak tiga kali!

K7L : Rosak...

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk