17/03/2014

McD Kalah Saman Pasal Daging Tak Sihat?Jamie Oliver, Jika anda salah seorang Pengemar Channel TLC, Travel And Living sudah semestinya anda mengenali beliau. Selebrity Chef kelahiran British ini sememangnya terkenal dalam masakan makanan berkhasiat. Jika anda google balik, Jamie ada menfailkan saman terhadap McDonalds.

Yang pastinya dia telah menang dalam mahkamah kes saman McDonald tahun 2013. Jamie berjaya membuktikan yang mcDonald menggunakan peroxide dalam daging prosesnya dan dagingnya juga adalah dari quality yang paling rendah hanya layak utk binatang ternakan yg makan. So, kita patut boikot McDonald bukan hanya kerana sokongan padunya kepada gerakan Zionist tetapi jugak kerana 'they really serve you JUNK food. You can google more abt Jamie Oliver and McDonald.

Jika anda memilih makanan berkhasiat, bukan setakat McD tetapi anda juga harus menjauihi restoran makanan segera yang lain juga. - SumberK7L : Rasanya di Malaysia McD ok kot?..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk