17/01/2012

Tawaran Berdiskusi - Apa Kata Ustaz Azhar Idrus?
Keris faham ramai yang sentiasa mengikuti ceramah-ceramah Ustaz Azhar Idrus walaupun hanya melalui media baru. Namun diatas beberapa ucapan beliau yang dilihat kurang enak didengari menyebabkan ramai orang marah terhadap beliau.

Dengan tuduhan tidak berasas kepada Ulama Muda UMNO (ILMU), Keris ingatkan mereka akan saman Ustaz Azhar Idrus sebaliknya mereka mahu berdiskusi tentang agama dengan beliau. Alhamdulillah, sikap matang dan profesional pihak Ulama Muda UMNO dapat dilihat melalui permintaan tersebut. Apa agaknya jawapan daripada pihak Ustaz Azhar Idrus?

K7L : Berani atau tidak?..itu pokok persoalannya..

2 ulasan:

  1. came on lah azhar....berani kerana benar...kluarkanlah bukti2 dulu kini selamanyer neraka....jom debat!!! jgn cito depan mangkok2 pas tu jer berani. mai lah

    ReplyDelete
  2. ANDA BOLEH NILAIKAN USTAZ MANA YANG BAIK DAN BETUL DARI GAYA BAHASA DAN AYAT-2 YANG KELUAR DARI MULUT DAN DARI LIDAH YANG TIDAK BERTULANG.
    USTAZ APAKAH YANG DGN MUDAH MENGISTIHARKAN ORANG LAIN YANG JUGA BERTARAF ULAMAK SEBAGAI SESAT?
    KALAU TIDAK BENAR APA YANG BELIAU DAKWA, MAKA HUKUM SESAT DAN KAFIR TERSEBUT AKAN KEMBALI KPD DIRINYA. KALAU SEORANG ALIM, TAWADDUK DAN BERHATI MULIA DAN DEKAT DENGAN ALLAH, MAKA USAHKAN MENGHUKUM, MALAH MENCERCA SESAMA ISLAM PUN TIDAK AKAN DILAKUKAN KERANA SIFAT TERSEBUT ADALAH TERGOLONG DLM SIFAT FASIK, NA'UZUBILLAH.

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk