10/01/2012

#901 : AMK Pukul Pakcik Perkasa?Anda semua boleh lihat sendiri bagaimana seorang tua berbaju kuning dikepung oleh AMK Komando. Inikah tahap moral mereka? Biadap dan tidak bertamadun langsung. Tidak kira berbeza ideologi politik mahupun perjuangan namun kita sebagai orang Islam harus sentiasa menghormati yang tua. 

Keris ada dilokasi dan melihat sendiri bagaimana mereka memaki hamun pihak Perkasa. Perkasa pun satu hal juga, sudah tahu mereka ramai lagi mahu berdiri disitu, Keris memang tidak setuju mereka berdemo. Cukup dengan solat hajat tempohari yang berjaya dilaksanakan. Walaubagaimanapun, tindakan mereka (AMK Komando) adalah sangat biadap!

K7L : 'Attitude Reflects Leadership' No wonder all of them act like a 'monkey'!!!

1 ulasan:

  1. Yang pergi menggangu acara orang lain tu ape ke hal nya.Kalau nak berdemo sangat buat kumpulan sendiri dancari tempat yg tidak ada sangkut paut dgn lawan kita.

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk