30/01/2012

Perhatian Untuk Kaum Hawa! - Kes Rogol Guna Dadah?
Menurut laporan Polis seorang wanita telah dirogol oleh 5 lelaki disebuah kelab malam di Singapura pada malam Sabtu sebelum ditinggalkan. Wanita tersebut tidak berupaya untuk mengingati kejadian malam tersebut, namun ujian mengesahkan bahawa beliau telah dirogol berulang kali dengan kesan 'rohypnol' di dalam darahnya dan 'progestrex', sejenis pil “mencuci” yang kecil.

Dadah tersebut kini digunakan oleh perogol-perogol dan kemudian “mencuci”mangsa mereka. Progesterex dibekalkan kepada para Doktor haiwan untuk “mencuci” haiwan jenis besar seperti lembu dan kuda. Khabarnya Progesterexdigunakan bersama Rohypnol, sebagai dadah untuk “Dating dan rogol".

Apa yang mereka perlu lakukan ialah menitiskan Rohypnol ke dalam minuman si gadis, mangsa tersebut tidak akan ingat apa-apa pun esok paginya, apa yang berlaku kepadanya sepanjang malam tersebut.

Progesterex amat senang larut dalam minuman, akan “mencuci” agar simangsa tidak akan mengandung akibat dari perkosaan tersebut dan siperogol tidak bimbang untuk perlu menjalani ujian air mani dan DNA kemudian. Kesan dadah ini adalah kekal terhadap si mangsa. Prodesterex asalnya adalah untuk memandulkan kuda.

Mana-mana wanita yang mengambilnya tidak akan mengandung sampai bila-bila.Si durjana boleh memperolehi dadah ini boleh mendapatkan dadah ini dari pusat haiwan atau mana-mana universiti, dan ia diramalkan akan digunakan dengan berleluasa di kampus-kampus. Tolong edarkan maklumat ini kepada semua yang anda kenali, terutama teman wanita dan gadis remaja.

Berwaspada apabila anda keluar, jangan biarkan minuman anda terbiar tanpa dijaga oleh orang yang tahu lebih dekat dengan anda dan jangan percaya walau kawan dan baru kenal dengan anda tidak boleh dpercayai. Minuman dalam kotak juga boleh dimasukkan cecair ini melalui suntikan, dan tekbik menghilangkan lubang suntikan ialah dengan menampaknya dengan lilin yang cair. Awas...anda takkan perasan jika minuman dalam kotak tersebut sudah disuntik.

Sumber : APA

K7L : Harus berhati-hati kerana yang mahu mengambil kesempatan lebih ramai daripada yang mahu mengenal hati budi secara ikhlas..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk