26/05/2015

DAP Ajar PAS Tentang ISLAM itu INDAH! - Mana Ulama PAS?


 

Akibat 'ajaran' PAS kepada DAP sejak mereka bergabung untuk kuasa, kini DAP menggunakan 'ajaran' tersebut untuk memalukan serta menundukkan orang-orang PAS sendiri.

Jika dahulu PAS dengan sombongnya beritahu rakyat Malaysia mereka sudah menundukkan DAP apabila DAP mula berceramah dengan menggunakan Ayat Al-Quran. Hari ini mereka telan 'senjata' mereka sendiri.

DAP memperlekeh mereka dengan 'ajaran' mereka. Hari ini PAS hanyalah lipas yang DAP bela. Kalau dibuang dengan siapa DAP nak jadikan 'bahan' untuk menutup mulut orang-orang Melayu?

PAS kena sedar. Mana ahli PAS yang berjuta orang tu? Kalau kena pijak dengan DAP sampai macam itu sekali. Lebih baik tak payah mengaku ahli. Sekurang-kurangnya tatkala pemimpin UMNO kami dihina. Kami bangkit melawan. Bukan menikus macam PAS.

Jadi mesej ini khas kepada orang PAS. Pilih Ulama PAS atau Liberal PAS sebagai pemimpin. Salah pilih, bimbang terlacur perjuangan Islam yang didendakan selama ini.

K7L : Apa sudah jadi?...

1 ulasan:

  1. PAS kata DAP boleh di tarik telinga walhal PAS yang jadi barua mereka khasnya PASMA dan Mat Sabu, tukar PASMA kepada DAPMAAAAA.

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk