27/05/2015

Dalaman PAS Porak Peranda - Siapa Yang Untung Sekarang?


Nampaknya kewujudan tangan ghaib dari manusia-manusia cauvinis yang berniat mengawal untuk menghancurkan siasah perjuangan PAS mula disedari. Sudah semakin ramai yang bersuara.

Dalam masa yang sama, puak-puak Khawarij PAS juga mula menunjukkan baju masing-masing dengan harapan yang tinggi bahawa kepimpinan ulama akan tersungkur pada Muktamar PAS nanti.

Kelihatan masing-masing sudah mula mengatur langkah. Ahli-ahli PAS pula mula mendiamkan diri kerana mereka tahu PAS dalam keadaan sangat lemah sebab itu mereka akan melakukan apa yang patut pada Muktamar nanti.

Kata rakan Keris di dalam PAS, kini mereka yang berada di bawah kekal bersama Hadi tetapi akan membuang mereka yang berusaha membenarkan PAS dipijak dan dicatur oleh tangan Ghaib.

Hari ini kita tak dengar lagi suara Mat Sabu, Suara Husam Musa, Suara Salahuddin Ayub. Kemanakah mereka pergi? Di Kedah baru-baru ini ada meeting sulit. Yang hadir kebanyakan hanya orang PasMa sahaja. Apa strategi mereka?

Walaubagaimaapun, Keris harap PAS jangan jadi bodoh dan bacul untuk terus tunduk kepada DAP. 

K7L : DAP bantu PasMa bunuh imej Hadi?..

1 ulasan:

  1. DAP dah berani sebab DAP dah lebih Islam dari PAS. Pergi negara Timur menasihati pelajar Islam kita tentang hukum Hudud

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk