04/06/2014

Bukti #Dyana Bersekedudukan Dengan Lelaki Nama Ooi?Rumah di atas adalah rumah yang diduduki Dyana di Johor Baru beralamat di No. 98,Jln Jasa 41, Tmn Rini Hill Mutiara Rini.

Oleh kerana Yammy tahu serba serbi mengenai anaknya, bolehkah Yammy beritahu siapa lelaki yang bernama Ooi yang duduk bersama Dyana berdua-duaan tanpa orang lain dalam rumah sebesar itu?

Sumber beritahu lelaki itu juga pembantu khas Lim Kit Siang. Pembantu atau penyedap?

Hai Melayu .... bila lelaki dan perempuan berdua-duaan dalam satu rumah, orang ke 3 adalah setan yang menggoda. Bukankah ini kerja haram?

Padanlah Dyana takut pada hudud. Kalau tak percaya, hp Ooi itu adalah 012 xxx9775...betul ke tidak?

Hanya nak beritahu Yammy dan RBA,

Kalau nak main peribadi, kami boleh tapi tak main. Oleh sebab butiran ini dikeluarkan lepas PRK, hanya menunjukkan kami tak main kotor macam RBA
.


Betul atau tidak hanya mereka dan keluarga mereka sahaja yang tahu. Hari ini sikap liberal Yammy menjadikan anaknya sebagai mangsa keadaan. Kerana Yammy anaknya dipersalahkan oleh DAP Perak.

Sekarang nak kena pecat, Yammy dah habis cita-cita politiknya.

K7L : Yag dikejar tak dapat..yang dikendong berciciran..

2 ulasan:

  1. Itu pasal mungkin DAP tolak Hudud. Cina and dyana yammy dok sekali. Pandai Dapigs buat cite.

    ReplyDelete
  2. Kalu marah sgt pun jgn la sampai tahap ni nak penaya orang..kalu tak betul tuduhan ni lu pikir la sendiri...

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk