07/07/2015

Mahfuz Meroyan Selepas Kalah Dua Kali Dalam Muktamar PAS?


 

Dikhabarkan Mahfuz telah mendedahkan bahawa Parti PAS yang selama ini dipuja dirinya didapati sangat bermasalah. Masalah tersebut timbul apabila dua kali Muktamar PAS yang menjalankan pemilihan menunjukkan ahli Parti tidak memilihnya sebagai Naib Presiden.

Walaupun setelah kebodohan 'Hello Sirul' yang dibuat olehnya, dia berasa marah kerana tindakan tidak bijaknya itu tidak menjadi kekuatan untuk memastikan dia berada dalam barisan Kepimpinan PAS.

Jadi selagi PAS tidak pilih dia, maka PAS adalah Parti yang penuh dengan masalah. Dia tuduh PAS retorik, walhal semua orang tahu memang mereka retorik lebih lebih lagi dengan ajaran DAP.

 

Namun Mahfuz lupa yang PAS kini tidak lagi diperkudakan DAP. Mungkin PAS agak mesra UMNO sebab sesama Islam. Akhirnya PAS telah sedar dan bersatu atas nama menegakkan Islam.

Jika PAS terus bersama DAP, berapa ramai orang Islam di dalam Parlimen? Walhal PKR banyak menang sebab undi PAS. Jadi Mahfuz kata PAS bermasalah? Yang problem itu kamu. 

K7L : UMNO-PAS.. Alhamdulillah..

1 ulasan:

  1. hahaha..mahfuz..mahfuz..mampos

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk