20/05/2014

Video - Belum Apa-Apa Kit Siang Dah Tunjuk #Dyana #BonekaDAP #PRkTelukIntanLihat sendiri bagaimana cina-cina Kauvinis tersenyum melihat Melayu DAP dipergunakan dengan mudahnya. Hanya perlu suap sikit dah boleh menangis. Kerana sifat baik hati Melayulah puak kauvinis DAP merancang boneka Melayu seterusnya selepas Ungku Aziz dan Ariffin yang tidak lama lagi akan keluar dari DAP.


Seperti yang lepas-lepas. Suara Melayu didalam DAP sering dinafikan namun ramai yang tidak percaya. Tapi hari ini Allah nak tunjuk pada kita semua, kafir DAP ini tidak membenarkan Dyana Sofea menjawab persoalan dari wartawan. Sebab apa? Sebab dia takut agenda dia mempergunakan Dyana terkantoi.

Dr Novandri ada menulis :

Di sini sahaja kita sudah nampak sikap 'bossy' Li Kit Siang dan betapa calon DAP itu bergantung kepada Lim Kit Siang.

Jika soalan-soalan mudah pun tidak diberi peluang untuk bersuara, apatah lagi isu-isu lain yang lebih besar!

Kerana itu kita lebih percaya, jika calon DAP ini menang, beliau akan meninggalkan Kit Siang dan DAP dan menyertai parti lain untuk beliau mengembangkan karier beliau.

Pada amatan Keris, Dyana kini sedang cuba menonjolkan diri namun DAP mula bimbang maka tindakan 'tutup mulut' sedang dijalankan. Sesuai untuk jadi wakil rakyat atau wakil DAP dalam parlimen?

K7L : Rakyat atau parti?..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk