07/05/2014

@drbadrulamin Bergaduh Dengan @xavierjayakumar Pasal Hudud?Nampaknya perbalahan di dalam PKR sudah lebih terbuka memandangkan Pemilihan PKR sedang berlangsung dengan kecoh dan kabutnya. Dalam pada kita dapat berita akan beberapa insiden bodoh berlaku sepanjang pemilihan dibuat, kini ada dua pemimpin PKR mula bertelagah.


Nampaknya Badrul Amin sudah mula naik tocang marah xavier dan teresa berkenaan hudud. Difahamkan dalam perbincangan sulit mereka, sudah ada kelompok baru iaitu pro-Islamis dalam PKR yang mungkin keluar daripada PKR dengan kumpulan liberal yang hanya fikir nak menang tak kisah dengan agama atau bangsa.

Dalam pada PKR berbalah sesama sendiri, PAS sudah mula tunjuk minat untuk bergabung. Bayangkan PAS Kelantan bergabung dengan UMNO Kelantan? 


K7L : Patut dari dulu melayu bersatu macam ini..

3 ulasan:

 1. Ada hikmahnya Nik Aziz lepas jawatan MB..
  ALHAMDULILLAH

  ReplyDelete
 2. kalau nak kata pasal hudud ni cermin-cerminlah diri...nampak macam dah ada senarai orang yang layak dihududkan sebab berselingkoh dengan perempuan dan bini orang. agaknya siapa dikalangan pemimpin PAS yang sudi dan dengan senang hati merejam dan memotong tangan sipesalah ye....?

  ReplyDelete
 3. Bunyi gong cina berbanding gong melayu, mana yang enak di dengar ?

  Gong melayu + rebana ubi, apa jadi ? Begitu lah gabungan PAS dan Dapig. Kemudian nya PAS dengan PKR. Sumbang sesumbang-sumbang nya.

  Oleh itu palu lah gong Melayu ! Bunyi nya lebih mesra dengan kompang, rebana, serunai, rodat dll dalam apa jua rentak. Cak lempong pun tiada masaalah. Pencak silat pun menjadi....

  Bersatu lah Melayu di bawah naungan Allah SWT. Sudah lama kalut sesama sendiri akibat perbuatan ILMUAN - ILMUAN BUIH ! Belajar lah dari hakikat sejarah. Lihat lah dari makrifat hidayah Allah ! Hidup lah bahagia berpegangkan sunnah tali Allah.

  ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk