23/05/2014

Mana Hadi Awang? Kata PAS Sokong DAP? #PRKTelukIntan


Berita ini sudah pasti memberi tamparan kepada parti Pas apabila Presiden-nya sendiri, Datuk Seri Abdul Hadi Awang dilaporkan telah diharamkan daripada mengikuti atau terlibat secara langsung membantu kempen calon Dap di Teluk Intan.

Tindakan Dap mengharamkan Hadi Awang dilihat ada kaitan dengan usaha Pas untuk melaksanakan hukum Hudud di Kelantan. Ia juga bagi memastikan masyarakat Cina terus memberi sokongan kepada parti cauvanis Cina itu.Hasil tinjauan hari ini, tiada langsung jentera dari Pas membantu kempen calon Dap di bandar Teluk Intan. Sebelum ini, calon Dap memberitahu tidak akan menyokong usaha Pas untuk membentangkan usul Hudud di parlimen jika terpilih sebagai ahli parlimen Teluk Intan.

Keris setuju dengan pendapat Shah Alam Rebels. PAS hari ini seolah keliru dalam menyatakan sokongan. Kejap sokong hudud tiba tiba bila DAP bersuara mereka senyap pula? Apa masalah?

K7L : PAS terus jadi keldai..pelacur agama!..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk