27/05/2014

Pilih Kemajuan Melalui Anak Tempatan Atau Hanya Kuasa Dengan Orang Luar? #PRKTelukIntanTeluk Intan dan Teluk Anson adalah dua tempat yang sama. Walaupun namanya berbeza namun hakikatnya kawasan ini adalah kawasan yang masih sama seperti dahulu.

Kita melihat kemajuan drastik yang dibawa oleh bekas Ahli Parlimen Teluk Intan, Datuk Mah Siew Keong satu masa dahulu. Namun hakikat atas kemajuan yang semakin berkembang pesat ini jugalah maka beliau kehilangan kerusi kerana masing-masing dikatakan sudah 'bijak' memilih.

Seminggu lagi kempen PRK Teluk Intan akan berakhir. Sekali lagi nama Mah Siew Keong yang merupakan anak jati Teluk Intan dipilih bagi mewakili Barisan Nasional.

Adakah rakyat tempatan Teluk Intan akan memilih beliau semula?

Mengikut tanda-tanda sepanjang tempoh kempen berlangsung, nampaknya rakyat Teluk Intan sudah terbuka mata. Mereka MUNGKIN sudah sedar siapa yang sepatutnya mereka pilih untuk meneruskan kemajuan di Daerah Hilir Perak ini.

Apa-apa pun semuanya tertakluk kepada rakyat Teluk Intan.

K7L : Salah pilih..menyesal kelak...

1 ulasan:

 1. iklan keliling dunia:

  “i support all effort to protect of the security of Isreal”

  mari sokong dyana DAP dgn slogan
  “Islam Nation?? over my dead body!”

  mari ahli Pas meyokong dyana dgn slogan
  "hudud tangguh demi laluan calon DAP (over my dead body)"

  ahli PKR mari meyokong dyana dgn slogan
  "kebebasan beragama utk muslim"

  ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk