29/10/2013

PAS Mengaku Tipu Gambar Calon PAS #PRKSgLimau Untuk Tipu Pengundi? #BeraniHijrahAkhirnya Pas Kedah hari ini terpaksa mengaku satu daripada gambar kempen calonnya merupakan gambar palsu yang telah disuperimpose untuk dijadikan bahan sebaran di Sg Limau..

Tetapi, Pas masih tidak mengakui bahawa gambar yang super impose itu dibuat oleh mereka, sebaliknya menyalahkan pereka grafik yang dilantik oleh Pas untuk menyediakan design berkenaan..

Amiruddin selaku Pengarah Operasi Pas memberitahu dalam sidang media pagi tadi, pihak mereka tidak tahu bahawa gambar tersebut bukan asli.. Yang menghairankannya semua sumber dan bahan yang diberikan kepada syarikat pereka design itu diberi oleh urusetia Pas sendiri..

Pihak designer memasukkan segala info dan gambar yang dihantarkan oleh pihak urusetia dan setelah harga dipersetujui, syarikat terus mencetak dan membekalkan kepada urusetia..

Ini bermakna, semua bahan atau gambar yang dibekalkan itu datangnya dari pihak Pas sendiri, bukannya dari pihak syarikat pereka..Sebelum sidang media ini dibuat, khabarnya Pas mengadakan satu mesyuarat tergempar kononnya untuk mengumpul maklumat bagi mengenal pasti siapa yang memalsukan gambar berkenaan seolah olah mahu menjatuhkan imej Pas..

Sebelum ini Pas mendakwa mereka mempunyai banyak koleksi gambar calon bersama arwah bagi membuktikan bahawa calon Pas memang akrab dengan arwah.. Tetapi sampai sekarang tak ada satu pun gambar peribadi calon bersama arwah, sebaliknya hanya ada gambar program ketika calon Pas menjadi Pengarah Pasti Kedah, dan arwah Ust Azizan sebagai MB dalam majlis yang dianjurkan..

Seperti gambar dibawah


Kalau nak diikutkan, gambar peribadi arwah dengan pemimpin BN pun ada..YAB PM DS Najib, YAB Tun Dr Mahathir, YAB DP Mukhriz pun kerap berjumpa arwah..DS Zambery pun anak didik arwah jugak..

Kalau betul betul calon Pas memang anak didik Ust Azizan, mesti ada gambar calon melawat arwah ketika sakit.. Masa awal awal dicalonkan, calon Pas si Azam ni sendiri cakap takkan guna gambar arwah.. Tapi sekarang terpaksa guna pelbagai cara untuk tarik pengundi walaupun terpaksa menipu.

Medan Tempur Kedah


K7L : Kerja asyik menipu je puak PAS ni..

1 ulasan:

 1. Pendirian saya adalah :

  Saya lebih hormat kepada seorang Paderi Kristian yang bercakap benar daripada hormat kepada Ustaz Islam yang menipu.

  Ustaz Azam kalau awak bukan seorang penipu, tolong katakan KEBENARAN tentang gambar yang di dakwa superimposed itu.

  Kepada para pengundi di Sungai Limau, relakah anda mempunyai seorang wakil rakyat yang awal2 lagi sudah menampakkan bakat MENIPU ?????

  Ana Muslimah

  ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk