23/03/2018

Koleksi #JanjiDitepati Yang Mahathir Takut - Aspirasi BeliaBagi memenuhi aspirasi belia. Kerajaan Barisan Nasional telah memperuntukan jumlah wang yang besar dalam pelaburan untuk belia. Antaranya adalah pembangunan atlit bagi memastikan sukan belia dapat ditingkatkan.

Sealin itu program-program bantuan perniagaan untuk belia dan orang muda sentiasa bertambah dan telah pun memberi manfaat kepada belia di Malaysia.


Latihan kemahiran, dana usahawan merupakan gerak kerja yang dilaksanakan mengikut janji. BN tidak plastik dalam membuat janji seperti bayaran siarang langsung EPL. Setakat duduk tengok bola itu hanya hiburan semata-mata.

Maka BN membentuk program-program kepimpinan seperti Parlimen Belia Malaysia, Felo Perdana dan banyak lagi untuk memastikan perencanaan kepimpinan masa hadapan dibentuk bermula daripada belia lagi.

K7L : Terima Kasih Barisan Nasional...

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk