25/07/2011

Menantu Nuar Yang Baru Muka Jambu?

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum w.b.tPada 23 Julai 2011 yang lepas, Anwar Ibrahim dan Isteri telah melangsungkan pernikahan anak perempuan mereka iaitu Nurul Ilham Anwar bersama Muhd Reza M Rafie.

Mengikut sumber dari rakan Keris iaitu Bro Jinggo majlis diadakan secara sederhana dan membabitkan keluarga terdekat sahaja. Dan Keris diberitahu hanya majlis akad nikah sahaja dibuat di rumah mereka di Segambut dan kenduri besar pada bulan Disember nanti.Disebabkan muka menantu baru Anwar ni ala-ala jambu gitu. Maka Keris nak bagi empat nasihat kepada Nurul Ilham :


  1. Jaga suami baik-baik kalau boleh pegang tangan jangan lepas.
  2. Kalau nak keluar ke mana-mana dengan suami terpaksa ditinggalkan kat rumah, bagi dia pakai cawat besi pastu kunci simpan sendiri dan jangan duplicate.
  3. Cari seorang pegawai khas untuk jenguk-jenguk suami jika dia pegi jumpa papa.
  4. Pakai CCTV pada setiap penjuru. Lagi bagus kalau pakaikan kat suami.

Keris bagi nasihat ni supaya tiada perkara tak diingini berlaku.Maklumlah, papa kamu kan luar biasa. Sejarah mengajar kita. Sukma Dermawan dan Shaiful Bukhari dah terang-terang jambu. So bersiap sedia lah sebelum apa-apa jadi.Lagi haru Kak Wan kalau Anwar kata nak pergi melawat Ilham lepas ni.


Islam Agamaku! Melayu Bangsaku! 

Dirgahayu Malaysia Tanahairku!

Keris 7 Lok kata: nanti kalau dah terkena jangan nyanyi lagu PAPA JAHAT tahu?..kah kah kah

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk