19/03/2014

24 Jam Untuk Rakyat - Satu Pengorbanan Besar Mei Fun Jika Dipilih #PRKKajang


Calon BN bagi PRK Dun Kajang, Datin Paduka Chew Mei Fun berjanji sekiranya beliau menang, bantuan kepada masyarakat Kajang akan diberi melalui dirinya sendiri bukan melalui orang tengah. Jelasnya, pendekatan itu berbeza dengan kebanyakan wakil rakyat lain, yang lazimnya memberi bantuan menerusi 'orang lain'. Sebaliknya kata Mei Fun, beliau akan memberi bantuan melalui tangannya sendiri.

Mei Fun dengan rendah diri mohon restu semua supaya menyokongnya dalam PRK Dun Kajang nanti. Beliau berjanji untuk bekerja keras serta mainkan peranan sebagai ADUN yang kompetetif sekiranya menang. Beliau juga berjanji akan senang didampingi dan senang untuk dihubungi. Paling mengujakan apabila beliau berjanji untuk memberi bantuan kepada masyarakat secara individu dan bukan melalui pembantu atau setiausaha saya. Beliau berkata demikian ketika majlis Sepetang Bersama Anggota Rela Daerah Hulu Langat di Sekolah Menengah Sultan Abdul Aziz Shah, Kajang semalam.


K7L : Wan Azizah jumpa pun tak tegur apatah lagi nak telefon..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk