26/09/2017

Mahathir Dimaki Perwakilan DAP Sebagai Pelacur Dan Bapa Ayam?


Ini adalah kata-kata Tun Mahathir terhadap Lim Kit Siang. Bukan benda baru lagi tetapi apabila Mahathir mengetuai blok pembangkang, DAP sanjung Mahathir umpama Firaun mereka.Lihat sendiri kemesraan mereka setelah mereka berada di penghujung usia. Sebelum ini lain pula. Kecelaruan politik yang akhirnya akan memusnahkan rakyat Malaysia

Apapun kita mesti lihat video daripada Perwakilan DAP yang begitu lantang menyelar kehadiran Mahathir untuk bekerjasama dengan DAP. Lim Kit Siang dan Lim Guan Eng ingin menerajui DAP secara diktaktor seperti Mahathir?


Kini Guan Eng terlupa akan masalah banjir di Pulau Pinang, abaikan kesengsaraan mereka dengan salahkan hujan. Pegri makan sedap-sedap dalam majlis makan malam DAP.

Apakah rakyat Pulau Pinang masih lagi mahu memilih DAP untuk terajui Pulau Pinang tidak lama lagi?K7L : Beringatlah wahai rakyat Malaysia..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk