12/12/2014

Kalau Tak Setuju Passport Ditarik Balik - Sila Pergi Kelas Pemulihan MembacaKecoh pasal seekor lembu yang dah tak nak duduk dekat Malaysia sebab ada Sistem Beraja tapi minta 'suaka politik' kat negara yang amalkan jugak Sistem Beraja. Haha!. Ok Lupakan kesengalan dia sebab itu dia bodoh.

Dia mengamuk bila passport dia ditarik oleh Kerajaan Malaysia. Malahan ada beberapa penyokong setan yang berada di dalam Malaysia turut sama mempertikaikan hak mengapa Passport itu diambil balik.

Macha! Cuba baca lain kali dekat buku Passport apa ada tulis. Dah termaktub kat situ ianya boleh ditarik balik pada bila-bila masa. Kata dah tak suka sangat sampai nak minta suaka politik.

Jadi janganlah bising bila dah kena. Apapun sedar dan bersyukurlah Malaysia ini aman. Yang kau sendiri nak Anarki kenapa?

K7L : Nak tengok kau hidup kat sana bape lama bang..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk