24/12/2014

Hubungan Chin Peng Dengan PAS-DAP Perak Yang Perlu Malaysia Tahu!Chin Peng atau nama sebenarnya Ong Boon Hua, adalah bekas Setiausaha Agung Parti Komunis Malaya yg diharamkan.

Tahukah korang semuan apa kaitan Chin Peng ni dgn Ngeh Koo Ham? Chin Peng adalah bapa saudara kepada Pengerusi DAP Perak tu. Tahukah korang semua apa pertalian antara Ngeh Koo Ham dan Nga Kor Ming?


Mereka adalah sepupu yg tentunya berkongsi bapa saudara yg sama, si Chin Peng tu. Dan tahukah anda apa hubungan Nizar Jamaludin, bekas MB Perak tu? Ibu Nizar Jamaludin adalah ibu saudara kepada Ngeh Koo Ham dan Nga Kor Ming

Ini bermakna Nizar Jamaludin, Ngeh Koo Ham dan Nga Kor Ming adalah sepupu. Manakala ibu Nizar juga adalah sepupu kepada Chin Peng!

Apa pula kaitan mereka dgn Mat Sabu yg menganggap pengganas komunis tu adalah pejuang kemerdekaan yang sebenarnya? Dan apakah alasan Mat Sabu dilantik sebagai Ahli Lembaga Pengarah dalam Pihak Bekalan Air Pulau Pinang dgn elaun sebanyak RM15,000 sebulan?

Jawapanya tidak lain dan tidak bukan adalah Mat Sabu diumpan wang ringgit oleh DAP utk menjadi ayam jantan berkokok utk cuba membersihkan imej ganas Chin Peng dan Parti Komunis Malaya di mata rakyat Malaysia dgn cuba mewujudkan gambaran bahawa mereka adalah pejuang kemerdekaan negara yg sebenarnya, bagi tujuan membawa balik Chin Peng dan bekas anggota PKM pulang ke Malaysia tanpa tentangan rakyat.

Bukalah mata wahai orang-orang Melayu PR, terutamanya PAS bagaimana pemimpin korang digunakan oleh cina DAP bagi menjayakan agenda mereka.

K7L : Khas buat mu PAS..

1 ulasan:

  1. Salam Bro,agak-agak orang PAS akan fikir ini semua.TIDAK SAMASEKALI.Orang PAS hanya berfikir yang jahat itu mesti orang UMNO!

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk