23/12/2012

Pengkhianat Bangsa Mengaku Tuduh Penjawat Awam Melayu Punca Rasuah?

Inilah pengkhianat bangsa. Naib Pengerusi baru DAP (Jawatan lantikan dan simpati DAP) Dr Ariffin SM Omar bagaikan senada dengan Tony Pua dalam mengecam kakitangan awam.

Dr Ariffin tanpa sedar menghina dirinya sendiri yang juga mendapat elaun dari cukai rakyat sebagai senator dengan mendakwa punca rasuah yang berlaku adalah kerana monopoli kaum Melayu dalam perkhidmatan Awam.

Ini satu lagi contoh Melayu tidak sedar diri. Baru dapat jawatan sudah mahu digadai bangsa sendiri. Sanggup menjadi "barua" DAP semata-mata hendak berkuasa. Talibarut sebeginilah yang telah menindas orang Melayu ketika zaman penjajahan Jepun dahulu.

Benar kata blogger Angin Perubahan, Ariffin adalah satu-satunya Melayu yang dilantik. Ini bermakna dia adalah lembu yang akan dicucuk hidungnya oleh DAP. Belum apa-apa dah kena kutuk melayu.

K7L : Gila kuasa punya manusia..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk