10/11/2014

Stupid Alvin Sokong Lin Dan Berbanding Chong Wei? - Alvin Hina Bangsa Sendiri?Dalam pada rakyat Malaysia sedang menyokong Lee Chong Wei, si bodoh ini tidak habis-habis menghina rakyat Malaysia. Malahan Chong Wei yang sebangsa dengan dirinya pun dihina. Ini budak sudah gila. Apapun mari kita baca apa kata Chong Wei pasal kes Doping tu.


Negara kita digegarkan dengan dakwaan jaguan badminton negara kita mengambil bahan larangan.Ini jawapan beliau :

Jaguah badminton negara Datuk Lee Chong Wei menegaskan bahawa beliau tidak pernah menggunakan bahan larangan sebagai jalan pintas untuk mencapai pelbagai kejuaraan di dalam mahupun di luar negara.
Pemain nombor satu dunia itu, yang disahkan positif dalam sampel B ujian antidoping Jumaat lepas kerana menggunakan bahan terlarang jenis 'dexamethasone', mengucapkan terima kasih kepada penyokongnya atas sokongan tidak berbelah bahagi pada masa sukar ketika ini.

"Ada begitu banyak persoalan yang tidak dijawab dan saya harap untuk membersihkan nama saya dalam masa terdekat. Saya tidak sama sekali menipu atau bergantung kepada bahan-bahan larangan," katanya di laman sosial Facebooknya semalam.

 

Sementara itu, Ketua Pegawai Eksekutif, Institut Sukan Negara (ISN), Datuk Dr Ramlan Abdul Aziz menggesa pihak-pihak tertentu supaya tidak membuat sebarang ulasan lanjut sehingga panel pendengaran Persekutuan Badminton Dunia (BWF) membuat keputusan kes Chong Wei itu.

K7L : Macam ada yang tak kena dengan Doping tu..

1 ulasan:

  1. kalau dah termakan, nk watcamana. mengaku jelah, ada makan. tapi Xtahu bahan tu bahan terlarang.. nasi pn dah jadi bubur.
    utk Alvin, bila mau balik sini? lawan depan2 maaa... jangan sorok2. Bikin malu saja... puiiiii.

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk