06/11/2014

@fahmizainol_ Buktikan Dirinya Seorang Bacul? - Dua Kali Tak Berani Berdepan CabaranIngatkan Fahmi yang sibuk ke sana-sini perasan bagus bercakap pasal Anwar Ibrahim sangatlah berani. Tetapi rupanya penakut ya amat. Berpidato dia memang berani sebab orang dia ramai keliling. Siap dengar cerita ada 'funder' upahkan Bodyguard untuk Fahmi lagi kalau tak silap.

Tapi ada beberapa orang cabar dia. Apa dia jawab? Semua jawapan penuh alasan. Bukti dah ada beb! First cabaran datang dari UKM selepas dia ganggu UKM.


Selepas dia membisu kepada cabaran Paan, ada pula cabaran daripada UPSI.
Kebetulan pencabar kepada Fahmi adalah junior ketika Fahmi sekolah. Mengikut kata Nurfarahini, dia adalah orang kedua yang dihubungi. Bermakna Fahmi mula-mula setuju untuk hadir dalam talkshow, tetapi selepas tahu Nurfarahini juga hadir sebagai panelis, dia tarik diri.


Jadi dah dua kali cabar tapi tarik diri. Rasanya dia layak ke digelar hero pidato untuk bawa suara Mahasiswa? The real challenge bukan masa pidato tapi masa berdiskusi. Orang yang tak cerdik memang takut. Jadi jangan nak bangga sangat ye Fahmi?

K7L : Ayam.. bermacam ayam.. hahahah...

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk